Onze visie


Hoe verwerkt iemand het afscheid van een geliefd huisdier?

Elk individu is anders, iedereen gaat anders om met de verwerking van een groot verlies. Wij proberen om de baasjes bij te staan, hen een luisterend oor te bieden en zo flexibel mogelijk te zijn.


Wij geven de baasjes de vrije keuze om het dier zelf te komen binnen brengen, of een ophaling bij u thuis of bij uw dierenarts. Binnenbrengen en ophalen is steeds op afspraak. Zo kunnen wij de nodige tijd uittrekken om naar u en uw wensen te luisteren.


De crematies worden individueel uitgevoerd. Zo kan u er van op aan dat de asse werkelijk uw huisdier toebehoort. U kiest persoonlijk de urne met ons advies, dit kan zowel online via de website of bij ons in de toonzaal waar alle modellen aanwezig zijn. Heeft u een specifieke wens, laat het ons weten. Wij helpen mee zoeken naar een geschikte urne.


Was het afscheid snel en onverwacht? Heeft u nog niet voldoende afscheid kunnen nemen?

Wij bieden de baasjes steeds de mogelijkheid om nog een laatste groet te komen brengen aan hun dier alvorens de crematie uitgevoerd zal worden.


Het proces van crematie neemt enige tijd in beslag. Wij informeren u tijdig wanneer uw dier gecremeerd zal worden en wanneer u de as kan komen ophalen.


Heeft u nog verdere vragen? Contacteer ons gerust. Alles is bespreekbaar!
Wat mag u verwachten?

Wij garanderen u een individuele crematie en persoonlijke begeleiding (hetzij telefonisch hetzij bij u thuis of bij ons). De as van uw geliefde dier wordt zorgvuldig verzameld en terug bezorgd in de urne van uw keuze.  Wij voorzien steeds een crematie-attest bij elke crematie. Wenst u nog een persoonlijk aandenken nadien, dan kunnen wij u ook hierbij helpen.